onsdag 30 november 2011

Busugnarna

Idag var bröderna bus igång igen. Är så underbart att se dem leka med varandra och ha sådan glädje av varandras sällskap. Man blir alldeles varm i hjärtat!

Gustav sprang mot Felix som satt på golvet. Sen gapskrattade både och Gustav sprang tillbaka till väggen och sen började han springa mot Felix igen och så höll de på hur länge som helst =)



Adventsfika

Har ju glömt lägga in bilder från adventslunchen som vi hade i söndags med mamma, pappa, Malin, Andreas, Nova och Vilda. Det blev en liten tjuvstart med julmaten med janssons frestelse, köttbullar, prinskorvar, skinka, vörtbröd och rödbetssallad. Sen blev det glögg, lussekatter, saffransskorpor och pepparkakor. Kan ju säga att vi inte orkade med någon middag den dagen =).







Gustav gör konster i soffan


tisdag 29 november 2011

Pepparkaksmuffins

Idag har vi bakat pepparkaksmuffins i långa rader. Mor å far ska ha partaj och då bjuda på dessa med lite frosting på :-).


måndag 28 november 2011

Felix

Felix har skrivit sitt namn i lego. Dock åt fel håll men duktigt ändå tycker en stolt mamma :-).


söndag 27 november 2011

Adventslunch


Fina mössor

Moster har gjort fina mössor till barnen :-)


torsdag 24 november 2011

Lussebullar

Igår så bakade jag lussebullar med Felix och Gustav. Eller ja, jag och Felix bakade och Gustav satt med och åt russin. Felix var jätteduktig och fick ihop några fina bullar som vi fikade med igår tillsammans med säsongens första glögg. Brukar inte ta första glöggfikan förrän första advent , men nu tjuvstartade vi lite man kan ju inte missa en chans att fika med nybakta lussekatter =). 

Två uttråkade barn som gärna vill börja baka
 Cheese =)
 Full koncentration

 Här är resultatet!


tisdag 22 november 2011

Kalas för Gunnar

I söndags var det dags att åka till Wawas särbo och fira hans födelsedag. Vi bjöds på god mat, dessert och tårta. Träffade en del utav släkten och hade en trevlig eftermiddag. Tusen tack för all god mat och ett trevligt kalas!







Asiatisk middag

I lördags var vi och Zara, Joey och August bjudna hem till Kristoffer och Therese på asiatisk middag. Det var Joey som lagade en massa god asiatisk mat som vi sedan smaskade i oss. Det fanns räkchips, vårrullar, thaigryta med bläckfisk och scampi, oxfilewok med chilli , vitlök och ingefära och wokad sallad med vitlök och chilli. Bättre än vilken thairestaurang som helst =). Efter middagen badade barnen i bubbelpoolen, innan det var dags att sova. När barnen somnat tog vi fram desserten som bestod av en mörk och vit chokladmousse som vi tagit med oss. Sen blev det skratt och tjatter till långt in på småtimmarna. När vi vaknade på söndagen åt vi en smarrig frukost innan vi packade ihop oss och åkte hemåt igen. Tusen tack för en supertrevlig helg!











söndag 20 november 2011

Hektisk helg

Vi har haft en hektisk helg med en massa trevligheter. Har dock inte hunnit sitta vid datorn alls. Men jag lovar uppdatering när jag hinner :-). Imon väntar inredninsparty hos syster yster sen blir det nog mest jobb i veckan. God natt!

Morgonmys

Framför bilarfilmen hemma hos kristoffer och therese :-)


lördag 19 november 2011

Asiatisk mat

Hos goda vänner :-)


fredag 18 november 2011

Trevlig kväll

Är nyss hemkommen efter en trevlig kväll på Manana och BishopsArms med mammorna i Gustavs föräldragrupp. Vi har ätit gott, druckit gott och skrattat gott. Kul när man hittar härlig vänner genom föräldragruppen där man egentligen bara blir ihopfösta för att man råkar vara gravida samtidigt =). Vi bestämde att vi snart ska göra om detta igen för det var längesedan vi skrattade så mycket.... Tack tjejer för en härlig kväll!

Mums på manana

Passionspannacotta & Hallonmojito :-)


torsdag 17 november 2011

Sötaste bröderna




Plockar burkar

När vi var på promenad plockade Felix upp gamla burkar som folk slängt i naturen.
-Men mamma dom ska väl inte ligga här?


söndag 13 november 2011

Födelsedags och fardagsmiddag

Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar för att fira mormors födelsedag och farsdag. Vi bjöds på kycklingfile med klyftpotatis, broccoli, baconlindad sparris och god sås. Till efterrätt blev det schwarsvaldtårta och glass med chocklassås och strössel. Allt var jättegott och det var mysigt att träffas hela gänget igen. Barnen busade som vanligt och det var fullt ös tills vi åkte hem runt 20. 








Vi firade såklart även patrik idag. Han fick sovmorgon och sedan blev det paketöppning. Tyvärr hann jag inte ta några kort, men barnen hade köpt en fin skjorta till sin pappa =).