onsdag 31 oktober 2012

Halloween

Idag har pojkarna gjort varsin halloweenpumpa med lite hjälp av mamma och pappa. De tyckte nog att det läskigaste var att gröpa ur dem...... Nu står de på altanen och lyser så fint =).





söndag 28 oktober 2012

Kiel

Förra helgen hade jag en riktig tjejhelg. Vi tog båten till Kiel på fredagkväll och kom hem på söndagmorgon. Det var mängder med shopping, god mat, vin och det bästa sällskapet. Vad mer kan man önska sig.....
Tusen tack för allt tjejer!











Längesedan sist

Oj nu var det riktigt längesedan det blev någon uppdatering här så nu får det bli skärpning.

I helgen har vi umgåtts med mina söta små prinsessor och kära syster yster. Vi började med att vara barnvakt en stund på lördag förmiddag. Då blev det mcdonaldslunch och en tur till skogen. Sen hade vi lördagsmys med film och godis. En riktigt lugn och skön helg med de bästa som finns =).







Imorse blev det mys och tvspel innan sötnosarna åkte hem, men vi ses ju redan imorgon igen =)
Tack för en mysig helg!

onsdag 17 oktober 2012

Tävling

Jag är med och tävlar om en fin tunika från PlainVanilla hos Äppelblomman.

söndag 14 oktober 2012

Lyxfrukost

På landet med nybakade frallor!


torsdag 11 oktober 2012

lördag 6 oktober 2012

Kalas

Idag har vi haft kalas för pojkarna och firat dem tillsammans med släkten. Vi brukar bli ganska många när vi ses och så även idag. Tillslut blev vi strax över 30 personer, men finns det hjärterum så finns det stjärterum eller hur är det nu... Vi bjöd på lax, potatis, sallad och kalla såser och sen blev det kaffe och tårta. Tusen tack till alla som ville vara med och fira vår barn =)









torsdag 4 oktober 2012

Felix 5år

Idag fyller vår stora älskling 5 år. Tänk vad tiden går fort..... Kan inte förstå att han redan är fem år. Vi började dagen med sång, paket och kanelbullar. Sedan blev det mer firande på dagis och dagen avslutades med middag här hemma. Felix hade beställt krabba och så fick det bli (tur för oss att han bara fyller år en gång om året). Det var en trött men lycklig femåring som somnade gott ikväll =)









Liseberg

I söndags åkte hela familjen in till Liseberg där vi mötte upp farmor, farfar och Elin. Vädret var sådär, men det regnade iallafall inte förutom när vi satt och åt. Köerna var korta så både vi och barnen fick åkt massor. Jag och Patrik fick äntligen åkt atmosfear och sen blev det även Balder och Kanonen. VI hade helt enkelt en kanon dag, tusen tack för allt!