söndag 15 maj 2011

Möhippa

Igår var det dags för Angelicas möhippa. Vi tog henne hemma vid 10-tiden på morgonen och sedan väntade en fullspäckad dag. Vi började med att åka ut till Hisingen och gökboet för en kul femkamp som mitt lag vann(tyvärr var inte bruden i mitt lag). Sen var det dusch och fix innan vi satte kurs mot en sen lunch i Slottskogen. Lunchen bestod av sallader köpt på Fresch och de var helt underbart goda så där blir det nog att jag kommer handla igen. Efter lunchen for vi vidare mot Klippan och smyckestillverkning. Angelica gjorde en fin ring i silver och vi andra pysslade med armband. Är ingen höjdare på att göra armband och pyssla med pärlor, men tillslut fick jag ihop två armband =). När vi var klara i Klippan åkte vi hem till tärnans föräldrar och åt varmrökt lax med potatissallad och sås, till efterrätt blev det kladdkaka med grädde, jordgubbar och kiwi. Innan jag åkte hem vid 23-tiden fick Angelica en massa paket, det var ett paket från oss var men hon visste inte vem som lämnat vilket utan hon fick öppna och gissa vem det var ifrån, kruxet var bara att alla paket innehöll trosor så det var inte helt lätt för henne =). Hade en riktigt roligdag så jag hoppas att Angelica också hade det!

Angelica fick 10min på sig att packa ner lite grejer på packlistan
(hälften behövde hon inte =))
 Dags för femkamp i de fina rosa träningskläderna
 Första grenen var sumobrottning
 
Andra grenen var bowling, där man satt fastspänd inne i klotet
 Sen skulle lagkamraterna rulla iväg en 
 Tredje grenen var gladiatorkamp
 Fjärde grenen var skottkärrerace. Den som sitter i skottkärran ser, men hör inte och den som kör hör men ser inte och så ska man ta sig runt en bana. Det gäller att kommunicera och ha koll på höger och vänster =)
 Femte och sista grenen var bungyrunning. Där är man fastspänd med stora resårband i ryggen och ska springa så långt man kan, men sen dras man tillbaka med en väldig fart. 
 Vi hade lite tid över så några av oss provade på den elektriska tjuren
 Under lunchen i Slottskogen kom det några små regndroppar men mer än så blev det inte
 Angelica fick ett strumpeband i present av oss
 Smyckestillverkning vid klippan
 Angelica fixar med sin ring
Här är den fina möhipperingen
 Middagen
 Sen var det dags för alla paketen
 Angelica hade ingen lätt uppgift att gissa vem som hade köpt vilka trosor (vi skulle välja ett par trosor som vi brukar ha själva)
Nu ser vi fram emot ett trevligt bröllop!

1 kommentar:

  1. Kul att läsa att Ni hade en trevlig dag hos oss på Gökboet. Hoppas att resten av dagen var minst lika kul för alla inblandade och gav ett minne för livet för den blivande bruden!
    Tack för besöket och välkommna tillbaka en annan dag! :)

    SvaraRadera