lördag 22 maj 2010

Hektisk vecka

I måndags var jag och Felix lediga så Ann och Tilda kom hem till oss på lite lunch. Vi grillade korv med bröd och sen blev det kladdkaka med grädde till efterrätt. Felix och Tilda lekte jättebra hela dagen, Tilda tar hand om Felix och hjälper honom hela tiden!

På tisdagen var det dagis och skola och en välbehövlig lugn eftermiddag.

På onsdagskvällen skulle Patrik på föreläsning på Hisingen så jag och Felix passade på att hälsa på Wawa. Vi fick glass och god kvällsmat innan vi åkte hem igen. Felix hann med att leka en massa med Wawa och sen fick han låna hennes badkar och fick bada bubbelbad. Sä han var ren och fin när vi åkte för att hämta Patrik och sen hem och sova.

På torsdagen packade vi lite saker till Felix inför hans helg hos farmor och farfar som vi åkte och lämnade, flyttade över ena bilbarnstolen till deras bil och tog en fika. Sen åkte vi hem och packade till mig och Patrik inför vår helg i Bollnäs.

På fredagen åkte jag och Patrik till Bollnäs, satt i bilen i nästan 8 timmar så man var ju lite trött när vi väl var framme. Checkade in på hotellet och passade på att vila en stund innan vi gick ut och åt på en grekisk restaurang. Sen tog vi en härlig kvällspromenad längs med vattnet. Mer om helgen och bilder kommer när vi kommit hem igen. Hoppas ni också har en trevlig helg i det underbara vädret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar