söndag 16 maj 2010

Linda och Daniels bröllop!

Igår var vi på Linda och Daniels bröllop i Varberg kyrka. Festen hölls på Varbergsfästning i en mycket fin lokal med högt i tak och otroligt fin dukning. Det bjöds på trerätters och bröllopstårta:
Brudskål:
Parmaskinka lindad runt honungsmelon, staplad fetaost med cocktailtomat och basilikablad. Champange.
Förrätt:
Avokadosopppa serverad med surdegsbröd täckt med kallrökt lax, roccola, rödlök och citron.
Varmrätt:
Fläskfilé marinerad i rosmarin, vitlök och citron serverad med färskpotatis, sparris, sockerärter och yoghurtsås med färska örter.

Efterrätt:
Chockladtryffel serverad med jordgubbe, passionsfrukt och vaniljglass.
Bröllopstårta:
Bröllopstårta a la Leila Lindholm och övre majorens maränger.


Sen var det fest hela natten. Jättetrevlig kväll hade vi med mycket god mat och många fina tal. Vi får hoppas att brudparet också är nöjda med sin dag.

På väg in i kyrkan

Dags för löftena

Nu är det klart!

Äntligen gifta!


En kyss utanför kyrkan

Jag och Patrik

Angelica och Johan

Dags för avfärd

Nygifta!


Brudskål

Varmrätt

Efterrätt

Bröllopstårta

Brudparet skär upp tårta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar