söndag 13 juni 2010

Helgens bravader

I fredags var vi först hos Emma, Emil och Simon för lite lunch och lek. Vi bjöds på god köttfärssås och pasta. Sen var det tre vilda ungar som lekte sig och sina mammor trötta=). Felix slocknade på väg hem från stan efter allt lekande.

På kvällen kom Linda, Tony och Ella hit på middag. Vi bjöd på klyftpotatis, sallad och inbakad ost och skinkröra. Till dessert blev det två sorters hemmagjord glass(choklad och vanilj/rabarber). Felix och Ella lekte som vanligt och favoriten var Felixs lilla motorcykel som gick varm hela kvällen. Men de var väldigt duktiga på att turas om att åka varannan gång.

På lördagen var det jobb för min del och Patrik var på utbildning så Felix fick vara hos mormor och morfar och busa. Det blev en promenad till torget där det inhandlades bland annat en tablettask till lillemans stora förtjusning =).

Idag var det åter igen dags för mig att jobba och Patrik hade utbildning så idag fick Felix vara hos farmor och farfar. Det var bus hela dagen där med. Vi har verkligen tur som har sådana snälla föräldrar. Efter en fullproppad helg ska vi nu slänga oss i soffan och kolla på en film.

Nästa vecka inleds med två lediga dagar sedan har jag tre arbetsdagar kvar innan det är dags för semester(som sedan övergår i havandeskapsledigt). Ska bli underbart skönt att vara ledig hela sommaren och kunna umgås med familjen och njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar