torsdag 24 juni 2010

Tjuvstart!

Idag tjuvstartade vi midsommar med en sillunch tillsammans med Wawa, Malin, Nova och Vilda (Patrik jobbade hemifrån, så han fick också vara med). Vi hade kokt färskpotatis, 5 sorters sill, röktskinka(till de som inte gillar sill), gräddfil m.m. Eftersom vi hade så underbart väder passade vi på att sitta ute på altanen och njuta av sommaren. Till efterrätt blev det en vinbärspaj med marängtäcke som serverades med glass. Vi var ute hela dagen och barnen busade i sandlådan, lekstugan och lilla badbaljan, en helt underbar dag helt enkelt!

Dags för lite......

..... sillunch


Vinbärspaj med marängtäcke

Nova och Felix badar

Lilla Vilda

Kul att leka med vatten


Middagen passade vi också på att äta ute, det blev något så spännande som ugnspannkaka med blåbärssylt. Sen kom glassbilen på besök på vår lilla gata så vi fick inhandlat lite glass inför sommaren, Glassbilen kommer till oss ca 1g/år och då är det oftast någon sommarvikarie som kör fel. Felix var överlycklig och ville köpa alla glassar, men han fick välja en sort iallafall.

Gott med pannkaka


Patrik och Felix äter middag


Senare på kvällen kom Felix farmor och farfar förbi på lite fika. De hann även med att börja röja lite i vår trädgård. Efter en fullspäckade dag utan någon middagsvila somnade Felix utan problem strax efter 20.

Felix glass från glassbilen

Dags för fika

- Jag kan cykla....

Farfar, Patrik och Felix arbetar i trädgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar