fredag 1 januari 2010

Nyårsafton

Vi firade ut 2009 och in 2010 med en trevlig kväll hemma hos. Ann, Noel, Tilda, Ann-Katrin, Johan, Johanna, Ella och Leo kom hem till oss vid 18-tiden då det bjöds på bubbel och lite tilltugg medan maten stod i ugnen. Sedan blev det trerätters. Till förrätt var det chevretoast med honung och balsamicovinäger på en sallasbädd, varmrätten bestod av potatisgratäng, inbakad fläskfile med vitlöksost, sallad, whiskysås, tzatziki och inlagda oliver. Efter de minsta barnen hade somnat åt vi dessert som bestod av frystchokladtårta(mandelmassa&kakaobotten med chokladgräddefyllning) serverad med varm hallonsås.
Tolvslaget firades ute i kylan på altanen med en massa fyrverkerier och bubbel. Den enda av barnen som höll sig vaken ända till tolvslaget var Noel så han var såklart med ute och skålade.
Väl inne i värmen igen satte vi igång lite Rockband och spelade fram till halv fyra då vi stupade i säng och sova "ända" till kvart i åtta då Felix glatt deklarerade att det var dags att vakna =). Vi åt en rejäl frukost innan det var dags för alla nattgäster att ge sig av hemåt. Tack för en underbart rolig nyårsafton!

Dukat för nyårsmiddag


Chevretoast, mums!


Felix, Patrik, Noel, Johan, Johanna, Ann och Ann-Katrin


Ella, Leo, Johanna, Johan, Tilda och Ann


Felix älskade chevretoasten


Chokladtårta till dessert


Tilda, Noel och Ella


Bubbel inför tolvslaget


Johan öppnar skumpa


Skål!


Patrik och jag


Jag med Ann-Katrin och Ann


Hela gänget ute i kylan


Ann och Johan spelar rockband


Noel skjuter smällare


Lite mysig brasa blev det också


Jag och min käre make


Ann-Katrin


Noel och Patrik spelar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar