onsdag 17 november 2010

Shopping och första glöggen

Idag åkte jag och Gustav till Allum när vi lämnat Felix på dagis. Där mötte vi upp med Linda och Milla. Gick några turer i affärerna och hittade ett par nya jeans som var på rea på Lindex, så de fick följa med hem. Sedan gick vi till systembolaget för att inhandla årets glögg från Blossa som har smak av saffran. Trodde den skulle var slut, men det fanns många flaskor kvar så vi fick köpt två stycken eftersom min kära man älskar saffran.

Efter vi hämtat Felix på dagis kom Martina och Linnea hem till oss. Det blev mellanmål och fika med lussekatterna som vi bakade igår. Till det drack jag årets första julmust eller som Felix säger "tomtedricka". Det var kul att träffas och barnen lekte och hade jättekul ihop trots att det var länge sedan vi sågs. Hoppas verkligen inte det dröjer lika länge till nästa gång.

Efter middagen var vi ju såklart tvungna att provsmaka glöggen trots att det egentligen är alldeles för tidigt, brukar inte dricka glögg förren första advent. Men den var riktigt god och len i smaken och jag kan verkligen rekommendera den, tyckte dock inte att saffrans smaken var speciellt stor. Nu väntar sängen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar