fredag 24 september 2010

Hemma igen

Nu är vi hemma igen alla fyra och njuter av att vara lediga. Stannade på bb tills igår så nu har vi haft vårt första dygn hemma och det har gått riktigt bra. Felix är jättegullig mot lillebror, klappar och pussar hela tiden och vill gärna dela med sig av sina saker. Lillebror bara äter och sover och bajsar=). 
Förlossningen gick bra och ganska fort, fattade väl vid halv två-två på natten att värkarna nog inte bara var förvärkar och troligen skulle sluta utan att det nog var förlossning på gång. Så då ringde jag upp till jobbet och de bokade ett rum till oss, sen ringde Patrik till farmor och farfar och samtidigt så gick vattnet. Så vi kom in till förlossningen strax före kl.03 och han är född kl.03.53. Var kul att vara uppe på jobbet och föda denna gången, fick en mycket erfaren barnmorska och allt kändes bra, hade dock känt mig trygg med de flesta =). Fick eget rum på bb så Patrik stannade över natten till igår också. Dock har lillebror inte fått något namn än, men det kommer nog snart hoppas vi. Felix vill att han ska heta Pettson men jag tror vi får välja något annat. Nu ska vi fortsätta vårt fredagsmys i soffan. 

Nyfödda lillebror

Efter förlossningen fick vi besök av kollegorna som jobbade natt =)

I pappas famn

Besök av storebror och farmor & farfar

Sen kom moster Malin, Nova och Vilda

På morgonen innan vi åkte hem kom en kollega in med en paket =)

Vi fick även besök av Wawa, mormor & morfar på bb, så vi hade fullt upp när vi var där. Sen var det en massa härliga kollegor som också kom på besök. 
Tusen tack för all uppvaktning, telefonsamtal och sms!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar